top of page

Jobba hos oss

Vad roligt att du är intresserad av att jobba tillsammans med oss!

 

Vi på People Partner erbjuder olika tjänster och uppdrag runt om i Sverige – ingen dag behöver vara den andra lik! Allt från jobb inom event, servering, produktionsbolag, grafisk formgivning, receptioner, kundtjänst, logistik, makeup och skönhet eller lager. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en god arbetsmiljö, dynamisk atmosfär, kompetensutveckling och coachning.

 

Vi söker dig som är engagerad och har förmåga att jobba i team, vill ta eget ansvar, jobbar lösningsorienterat och framför allt mig med ett öppet sinne, sunda värderingar och är välkomnande mot alla olika människor.

 

För att arbeta hos oss registrerar du dig som Ny Medlem och fyller sedan i dina personuppgifter och ditt CV så vi kort får en översiktlig bild av vem du är som person, det ökar dina chanser att bli kontaktad. Vi hör därefter av oss och bokar in en intervju med dig. Dels för att höra mer om vad för typ av jobb du söker, dels för att berätta mer om People Partner.

 

P.s. ibland har vi fullt upp och det kan hända att vi missar din ansökan. Får du inget svar så skicka i stället din ansökan direkt till oss på info@peoplepartner.se.

PP_LOGO_CMYK_BLACK.png
Skärmavbild 2022-02-11 kl. 16.09.09.png
Skärmavbild 2022-02-11 kl. 16.11.54.png
Skärmavbild 2022-02-11 kl. 16.11.44.png
bottom of page