top of page

TACK FÖR DIN BESTÄLLNING!

Vi är glada att få hjälpa dig med ditt köp i någon av butikerna i Erikslund Shopping Center. Nedan följer de allmänna villkoren som du i samband med Swish-betalning till Star People Partner Sweden AB (org.556941-4724) godkänner.

 

Ditt kommande köp genomförs på följande sätt: 

  • Priset på varorna står i orderbekräftelsen

  • Du swishar exakt belopp och anger det ordernummer som står i orderbekräftelsen i meddelande-fältet i Swish-appen.

  • När du har betalat så mailar du in en skärmdump på din swish som svar på orderbekräftelsen

  • Skulle din swish-betalning vara låg betalas ej varan (varorna) och du ombeds swisha mellanskillnaden innan köpet genomförs

  • Så snart ditt swish-belopp är tillgängligt på vårt kort betalas varan (varorna) i butiken. 
     

Varan (varorna), tillsammans med kvitto, lämnas därefter antingen över till transportföretaget som ansvarar för transporten av varan (varorna) till dig eller så hämtar du upp varan på vår Pick up point.

Allmänna villkor  

Köpet sker mellan dig som kund och butiken du valt att handla i. För eventuella returer, byten mm. gäller butikens villkor, och du kontaktar butiken för detta. Kvittot för köpet följer alltid med i samband med leverans.  Det är den enskilda butiken som vid returer bestämmer om kunden ska få pengarna tillbaka eller ett tillgodokvitto och det i anledning av att det inte är kundens betalkort som använts vid köpet. 

 

Varan (varorna) kan levereras inom Västerås kommun. 

 

Star People Partner Sweden AB har erforderliga försäkringar och ansvarar för person- och sakskada som vållats genom uppsåt, grov vårdslöshet eller väsentligt avtalsbrott. Star People Partner Sweden AB svarar inte för någon följdskada eller indirekt skada. Star People Partner Sweden AB fotodokumenterar att varan (varorna) inte är skadade i samband med leverans till transportföretaget. Ovan kan betyda att Star People Partner Sweden AB behöver öppna vissa förpackningar för att säkerställa varan (varornas) kondition.   

 

Vid ändring av genomfört köp avvara (varor) innan överlämning till transportföretag hinner ske gäller följande: 

Byte: Varan (varorna) kan bytas mot annan storlek, färg etc. så länge varans (varornas) pris är desamma som de redan köpta.   

 

Retur: Vill du ångra eller byta ett köp gäller rätten till retur precis som vanligt, men du måste göra det själv i butik.

 

Minsta köp är 250 SEK

Högsta köp är 10 000 SEK

 

Varor som ej omfattas av tjänsten: alkohol, tobak, spel, medicin samt

kyl- och frysvaror. Därutöver gäller tjänsten inte heller för stora/tunga varor som inte rimligen kan bäras av en person och/eller inte får plats i en personbil, exempelvis stora möbler. Star People Partner Sweden AB avgör och meddelar kunden för det fall beställd vara inte omfattas av den aktuella tjänsten.

Tjänsten gäller fr.o.m den 27 november 2020 och tills vidare, till dess Star People Partner Sweden AB meddelar att den upphör.

 

GDPR – behandling av dina personuppgifter

Star People Partner Sweden AB, som är personuppgiftsansvarig, behandlar dina personuppgifter för att kunna fullgöra vår del av avtalet/tjänsten i form av att genomföra köpet och leverera varor till transportfirman som sedermera levererar varorna till dig. För att vi ska kunna processa och köpa dina varor behöver vi samla in personuppgifter i form av för- och efternamn, telefonnummer och adress. Nämnda uppgifter får vi per automatik genom din Swish-betalning och leveransadressen förser du oss med i samband med din beställning. Vi kommer inte att överföra eller sälja dina personuppgifter till tredje part, undantaget transportfirman som ska leverera dina varor. Vi sparar dina personuppgifter så länge det är relevant för syftet som de samlades in för.

 

bottom of page